Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

ULTIMA ORĂ! Casa cântărețului Ruslan Lazarin, călcată de hoți


Locuința cunoscutului cântăreț Ruslan Lazarin a fost prădată de hoți vineri seara. 
„….. după 8 ore, acum a plecat POLIÈšIA din casa mea. După ce au fost ei, HOÈšII 
Probabil 2, vreo 2 minute, aseară, pe la 9, cind eram puțin ieșiți în lume cum ne este obiceiul. 8 ore… de aseară de la 10 pînă acu’, cînd frîntă cum mă găsesc și insomniaca cum cred că voi deveni, ciufulită la creierul mic și mîzgîlită ptr ADN, mă postez …, 3 echipaje… 4 ofițeri au căutat toată noaptea, au amprentat, au prăfuit, au șters, au scris, au întrebat, după ce „ei” răscoliseră deja toată casa.
… 
Un drot, o placă de păr, care oricum erau inutile frezei mele. Ghiozdanul fetei de școală. Parfumuri începute, le-au trezit simțurile … Cînd am ajuns, luminile aprinse toată casa, în fiecare cameră, un las vegas în bătătura mea, nimic forțat, un șurub desfiletat din geam, fără a-l sparge. De pe masa din bucătărie, de la gura copiilor mei, nici o bomboană, așa de bucurie, nu le-a luat nasul, nici un cogniecel de suvenir… Nici plăsmuțele nu le-au făcut cu ochiu. Bani & Aur, atâta vor! Așa spun evidențele. Și-s multe tare în ultimul an. Frăție, Dar pînă la haur…., bani-s îngropați în temelii.
Am dat să plîng. Dar nici un șervețel în cutie n-am mai găsit. Pă după casă, de-aici colea, s-au mișcat cu mănuși. Ei, e scurt drumul! Ä‚la care rîde des la chetre, mănîncă chetroaie!
PS : Ne vom găsi pe camere. Pentru a merge în alte camere. Doar așa, să le spun finuț că au călcat în munca mea și am un disconfort să merg la baie. Mă-țeapă grija!
Așa e azi, în mațul Focsaniului!”, a scris pe facebook soția cântărețului, Cristina Lazarin. 
Sursa foto: Facebook Cristina Lazarin
UPDATE!!!
„La data de 19 ianuarie a.c., ora 22.31, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracție într-o locuință de pe raza municipiului Focșani, de unde au sustras mai multe bunuri. Din primele verificari efectuate la fața locului s-a stabilit faptul că din locuință au fost sustrase bunuri electronice, instrumente muzicale și cosmetice. În cauză exista un cerc de suspecți și sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și tragerii la răspundere penală a celor implicați” au transmis reprezentanții Biroului de Presă al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?