Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

O femeie de 68 de ani din Gologanu a încercat să se sinucidă


    În zilele de luni și marți la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului Județean de Urgență s-au prezentat mai multe persoane care au necesitat îngrijiri medicale, după ce au fost victime ale unor agresiuni fizice sau au încercat să-și pună capăt zilelor. Un focșănean a ajuns la UPU Focșani în stare de ebrietate și cu multiple tăieturi. Potrivit buletinului de presă al spitalului județean, bărbatul a fost trimis la Psihiatrie. „C.M.V., bărbat în vârstă de 35 de ani, din Focșani, plăgi tăiate antebraț stâng (automutilare), stare de ebrietate, tulburări psihice. Bilet de trimitere Psihiatrie”.
    La UPU Focșani a fost adusă și o femeie, care a încercat să se omoare înghițind mai multe antidepresive. Și aceasta a fost trimisă la psihiatrie. „B.M., femeie în vârstă de 68 de ani, din comuna Gologanu, ingestie voluntară de antidepresive în scop suicidar. Bilet de trimitere Psihiatrie”.
    Un bărbat din comuna Vizantea a fost internat în cadrul secțiilor Chirurgie și Terapie intensivă, după ce a fost adus la UPU cu o rană la cap. „S.C., bărbat în vârstă de 57 de ani, din comuna Vizantea, traumatism cranio-cerebral acut închis în condiții neprecizate, epilepsie. Pacientul se internează la Chirurgie-ATI”.
    Un tânăr a părăsit spitalul fără încuviințarea cadrelor medicale, după ce a ajuns la UPU cu mai multe lovituri suferite la nivelul feței în timpul unei agresiuni. „S.I., bărbat în vârstă de 25 de ani, din comuna Câmpineanca, traumatism cranio-facial prin agresiune, escoriații faciale și nazale, îmbibație alcoolică. Pacientul părăsește spitalul fără aviz”.
    Trei focșăneni, o femeie și doi bărbați, au ajuns la UPU Focșani, după ce au fost bătuți. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, niciunul nu a rămas internat. „M.C.C., bărbat în vârstă de 22 de ani, din comuna Andreiașu de Jos, traumatism cranio-cerebral acut cu plagă contuză occipitală prin agresiune. Pacientul nu se internează; G.R.F., femeie în vârstă de 33 de ani, din Focșani, traumatism cranio-cerebral acut cu plagă contuză parietală dreaptă prin agresiune. Pacientul nu se internează; G.A.C., bărbat în vârstă de 41 de ani, din Focșani, traumatism pumn drept prin auto-agresiune. Pacientul nu se internează”, se arată în buletinul de presă al spitalului.
    O copilă de 12 ani a fost internată în cursul serii de marți, după ce a ar fi căzut pe niște scări și s-a lovit la spate. După ce polițiștii din cadrul Poliției Odobești au fost sesizați de tatăl minorei, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe și se efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor. Oamenii legii urmează să stabilească dacă minora a căzut accidental pe scări sau a fost împinsă. „C.M.V., persoană de sex feminin, în vârstă de 12 ani, din Odobești, traumatism toracic prin agresiune. Pacienta se internează la Chirurgie infantilă”, se arată în buletinul de presă al spitalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?