Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Tânăr arestat după ce era să-l omoare pe fostul concubin al mamei sale; l-a bătut cu o coadă de mătură, apoi cu parul


Un tânăr de 30 de ani, din Odobești, a fost arestat preventiv, ieri, sub acuzația de tentativă la omor. Decizia nu este definitivă, putând fi contestată. „(…) admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru arestare preventiva și în consecință: Dispune arestarea preventiva a inculpatului T(…) IONUÅ¢, aflat în prezent în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Vrancea, cercetat pentru infracțiunea de tentativă la omor (…) pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 16.01.2018 și până la data de 14.02.2018, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. (…) dispune încunoștiințarea unui membru al familiei inculpatului ori a unei alte persoane desemnată de acesta. (…) cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. (…) Cu drept de contestație în 48 de ore de la comunicare. Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP) 16.01.2018”, este decizia Tribunalului Vrancea.
Potrivit unor surse, în data de 1 ianuarie 2018, agresorul se afla acasă, în Odobești, împreună cu mama sa. În vizită a venit fostul concubin al mamei sale, moment în care Ionuț T. i-a cerut să plece. Victima nu a apucat să iasă afară din casă, căci inculpatul a luat o coadă de mătură cu care a început să o lovească. La un moment dat, coada de mătură s-a rupt, însă inculpatul a ieșit afară din casă, în căutarea unui par. Când l-a găsit, a revenit în locuință și a continuat să lovească partea vătămată, până ce aceasta a căzut la pământ, plină de sânge. Agresorul a fost oprit de fratele mamei sale, care i-a cerut să înceteze.
Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Focșani, fiind apoi transferată la Spitalul Județean Galați, unde medicii au constatat că viața i-a fost pusă în pericol în urma loviturilor primite.
Sursele noastre ne-au precizat că agresorul este foarte violent, el fiind condamnat și anterior. A fost liberat condiționat în urmă cu aproximativ 2 ani. De asemenea, în prezent, el mai este cercetat și trimis în judecată în mai multe dosare, pentru fapte de violență, fiind o persoană foarte agresivă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?