Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Un bărbat a fost bătut pentru că a omorât UN ȘARPE pe care un tânăr din Vrîncioaia i l-a aruncat pe gât


    Un tânăr de 24 de ani din comuna Vrîncioaia a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Fapta a fost comisă în seara zilei de 22 mai 2016. El a mai fost cercetat pentru o altă infracțiune de lovire sau alte violențe, dar și pentru amenințare, însă pentru aceste fapte el nu a fost trimis în judecată.
    Conform rechizitoriului, la data amintită, inculpatul se deplasa pe o stradă din localitate cu intenția de a ajunge la un magazin. Pe drum, el a găsit un șarpe viu pe care l-a luat cu el. În momentul în care a ajuns în dreptul sediului Obștii din localitate, s-a întâlnit cu persoana vătămată și cu alte persoane. Ajuns aici, tânărul a aruncat șarpele pe gâtul persoanei vătămate. Aceasta din urmă a dat jos reptila și a strivit-o cu piciorul, fapt ce l-a enervat pe inculpat, care a început să lovească victima cu pumnii și picioarele în diferite zone ale corpului. După ce s-a stins conflictul de pe stradă, inculpatul și partea vătămată s-au mai întâlnit și la un magazin, victima fiind lovită și aici. Audiat fiind, inculpatul a recunoscut că a lovit, spunând că el însă s-a apărat.
    Și un tânăr din Focșani în vârstă de 29 de ani a fost trimis în judecată pentru comiterea aceleiași fapte. În dimineața zilei de 30 octombrie 2016, în jurul orei 4.00, în timp ce se deplasa pe Bulevardul Unirii din Focșani, el a lovit o persoană cu cheia de la locuință în zona gâtului, dar și cu pumnul în față. Victima a avut nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale. Victima și inculpatul se aflau în grupuri diferite și s-au întâlnit pe stradă. Inculpatul era băut și a avut un schimb de replici cu grupul în care era victima, iar de aici și până la bătaie nu a mai fost decât un pas. Inculpatul a recunoscut fapta, spunând că a lovit victima după un conflict verbal avut cu aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?