Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

ULTIMA ORĂ! Un tânăr de 17 ani din Focșani a furat o mașină și a plecat la drum; o adolescentă de 15 ani a furat bani dintr-un chioșc


Cercetați pentru infracțiuni la regimul rutier
La data de 30 decembrie 2017, ora 11.00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au depistat un bărbat, de 31 ani, din comuna Tâmboești, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat pe raza comunei Dumbrăveni. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosarul penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.
La data de 30 decembrie 2017, ora 23.09, polițiștii Biroului Rutier Focșani au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 2M, un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. La scurt timp, polițiștii au identificat conducătorul auto, un bărbat, de 28 ani, din județul Constanța, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,57 mg/L alcool pur în aerul expirat. Evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime, în cauză fiind întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducere a unui vehicul sub influența alcoolului”.
La data de 1 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gugești au identificat în trafic un tânăr, de 17 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul ar fi fost sustras. În cauză a fost întocmit dosar penal în se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere” și „furt”.
Furt cercetat de polițiști
La data de 31 decembrie a.c., ora 13.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au identificat o minoră, de 15 ani, din localitate, bănuită că în cursul aceleiași zile ar fi sustras bani din interiorul unui chioșc comercial situat în Piața Unirii. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.
Radare 
DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești-Domnești; Garoafa-Bizighești; 
Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejița; Urechești-Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23:  Răstoaca; Vulturu.
  
Biroul de presă al IPJ Vrancea
1 ianuarie  2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?