Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

„Bucuria de a dărui”, la Liceul Pedagogic


            Elevii Liceului Pedagogic Spiru Haret Focșani au dăruit cadouri constând în pachete cu alimente și haine pentru 112 copii și au desfășurat activități la clasele de step by step ale unității de învățământ. Copiii s-au bucurat de prezența viitorilor educatori, veniți în calitate de „spiriduși ai Moșului”.
Activitatea caritabilă, intitulată „Bucuria de a dărui”, a fost desfășurată în săptămâna „Școala altfel” și a fost inițiată de Florentina Mircea, elevă la clasele de învățători-educatori, cu sprijinul colegilor săi Mădălina Răducan, Gabriela Ciobotaru, Ana Dumitru și Bogdan Tofăleanu. Activitatea a avut ca scop dezvoltarea atitudinii non-discriminatorii, creșterea toleranței și spiritului altruist.
          Potrivit comunicatului de presă trimis redacției noastre, în această activitate au fost implicați numeroși alți elevi ai liceului, precum și: profesor consilier educativ Rodica Elena Miron și directorul Felicia Panaite, din partea Liceului Pedagogic Spiru Haret, și profesor consilier școlar Luminița Camelia Alban, din partea CJRAE Vrancea. Acest proiect nu ar fi fost posibil fără sponsorii Altdorf Tehnik, SimGas, Spartan, cărora organizatorii le transmit mulțumiri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?