Ediția: Sâmbătă 26 octombrie 2024 Nr. 6744
Ediția: Sâmbătă 26 octombrie 2024 Nr. 6744

Viceprimar nou la Odobești


    Orașul Odobești are, începând de ieri, un nou viceprimar. Este vorba de Florentin Cristea, care a fost ales în această funcție ieri, în cadrul ședinței Consiliului Local Odobești, după ce fostul viceprimar, Florin Vetrescu, și-a dat demisia din funcție. Vetrescu a recurs la acest gest după ce a câștigat concursul pentru ocuparea unui post de funcționar public, respectiv director la Serviciul Administrația Patrimoniului din cadrul Primăriei Odobești. Vetrescu își va prelua noua funcție chiar de azi. 
    Contactat de reporterii noștri, primarul Daniel Nicolaș a declarat că schimbarea viceprimarului a survenit ca urmare a demisiei depuse de fostul viceprimar, care a optat pentru o altă funcție în cadrul Primăriei Odobești. „Florin Vetrescu a susținut concursul de ocupare a unui post de funcționar public și a optat pentru acest post în detrimentul celei de viceprimar, întrucât, conform legii, s-ar fi aflat în incompatibilitate. Urmare a demisiei și vacantării postului s-a procedat la alegerea unui alt viceprimar din rândul consilierilor locali și singura propunere venită din partea grupului PSD  a fost Florentin  Cristea, care a întrunit majoritatea necesară și a fost validat pentru ocuparea funcției de viceprimar. Pe această cale țin să-i mulțumesc domnului Florin Vetrescu pentru cei aproape 14 ani de colaborare în dezvoltarea comunității noastre și în același timp să urez noului viceprimar succes în mandatul pe care îl începe și să-l atenționez că, din acest moment, crezul lui trebuie să fie interesul cetățenilor orașului nostru”, a precizat Daniel Nicolaș.
    Noul viceprimar, consilierul Florentin Cristea, are 50 de ani și este de profesie jurist. El a fost votat doar de opt dintre colegii săi din PSD, unul dintre ei votând împotrivă. Au fost și patru voturi nule, cele ale consilierilor PNL. În următoarea ședință de consiliu local va fi validat și supleantul de pe lista de candidați ai PSD de la alegerile locale din anul 2016, care va intra în Consiliul Local în locul lui Florin Vetrescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?