Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Legiunea roș-albastră Old-Fans Vrancea ”Dăruiește din suflet”


    Lumea sportului vrâncean – sportivi, manageri, sponsori, suporteri – a intrat din vreme în atmosfera Sărbătorilor Crăciunului și, așa cum o arată, dorește să o aducă și acolo unde nu prea este loc de bucurie. În casele de oameni sărmani, aflați în mari nevoi materiale. Între cei, mulți, implicați în acte de caritate se află și suporterii din Legiunea roș-albastră Old-Fans Vrancea care, sub genericul „Dăruiește din suflet”, au început, la 17 decembrie, o campanie umanitară care se va încheia mâine, la ora 12,00. „E vremea sărbătorilor. Vremea în care fiecare dintre noi primește, dar și dăruiește bucurii! Pentru ca magia acestor sărbători să ajungă și la copii nevoiași, este nevoie ca fiecare dintre noi, după posibilități, să contribuim la îndeplinirea unui vis! … Îndrăznește să crezi că un dar poate poate schimba sărbătorile unor copii  mai puțin fericiți. Zâmbetul și bucuria lor vor fi recompensa pentru gestul tău!”, au scris suporterii culorilor roș-albastre pe pagina lor de facebook.
    Până ieri, colectaseră cantități importante de alimente, hăinuțe, jucării rechizite, precum și peste 1000 de lei din care vor cumpăra bunuri pe care le vor duce în dar de Crăciun la două familii cu mulți copii, dar și cu mari lipsuri materiale – una din Dumbrăveni și cealaltă, din Golești. Vasile Catană mi-a spus, în numele grupului de suporteri, că vor merge mai mulți colegi și vor face cumpărături pentru cele două familii la care vor merge joi, 21 decembrie, după ora 13,00. Persoanele care doresc să susțină campania Legiunii roș-albastre Old-Fans pot să-l apeleze la Vasile Catană la numărul de telefon          
0761834041.
    Același grup de suporteri a fost foarte activ în campania de susținere financiară a tinerei jucătoare de fotbal Georgiana Onea, inclusiv la evenimentul organizat la 9 decembrie în Sala Polivalentă, de unde a fost surprinsă și imaginea care însoțește acest articol.

Este nevoie urgentă de sânge din grupa B3 RH Negativ!

    Două apeluri umanitare cu caracter de urgență au fost postate pe facebook de Vasile Catană, conducătorul grupului de suporteri alb-albaștri și de fosta ziaristă Mihaela Rus. Ambele au același conținut: „Cei care mai cred că se pot face minuni chiar și cu o picătură de sânge, sunt rugați să facă un efort pentru o persoană aflată într-o situație critică. Este vorba de Neluțu Bândac de 48 de ani. Are nevoie de sânge B3 RH negativ. Persoanele care doresc să doneze pot merge de luni până vineri, între orele 8,00-13,00, la Centrul de Transfuzie Sangvină Focșani, de pe strada Comisia Centrală iar la donare să precizeze că este pentru Neluțu Bîndac!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?