Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

GALERIE FOTO: „Lumea noastră depinde de noi“


           Săptămâna trecută, elevii de la Åžcoala Gimnazială Nistorești, însoțiți de cadre didactice, au poposit la Mărășești, la Căminul de Bătrâni, unde au fost întâmpinați de domnul director Daniel Drăgan și de personalul instituției. Au vizitat căminul, au împărțit dulciuri și fructe, au stat de vorbă cu beneficiarii, care i-au primit cu bucurie și le-au povestit câte ceva din viața lor. Elevii mai mari au ajutat la descărcarea lădițelor cu fructe și legume pe care le-au adus, fructe și legume donate de toți elevii de la Åžcoala Gimnazială Nistorești.
Activitatea, încadrată în proiectul „Vrancea arhaică își crește vlăstarele”, se împletește cu Săptămâna fructelor și legumelor donate și cu Săptămâna educației globale, iar la realizarea ei și-au adus aportul profesorii diriginți, învățătorii și doamna director Grațiela Cornea. Pentru transportul echipajului de voluntari, conduși de doamnele Bahnă Anișoara, învățătoare, și Mioara Bîrsan, consilier educativ, responsabil SNAC și coordonator de proiect, s-a implicat și domnul primar Ion Gogoriță, astfel încât se poate spune că „Lumea mea depinde de noi”. La întoarcere, s-a făcut un popas la Mausoleul de la Mărășești, unde s-a adus un mic omagiu ostașilor neamului.
Pentru a nu rămâne mai prejos, școlăreii de la clasa pregătitoare, conduși de doamna învățătoare Mărioara Åžogor, s-au deplasat la Mănăstirea Valea Neagră, unde au donat fructe, legume și produse aduse de ei, pe care au dorit să le ofere personal.

Åžcoala Gimnazială Nistorești

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?