Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

INFOPOL


Mandat de executare a pedepsei închisorii, pus în aplicare de polițiști

La data de 21 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de poliție Movilița au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat, de 44 ani, din localitate. Bărbatul a fost condamnat de Judecătoria Focșani la executarea unei pedepse privative de libertate pentru o perioadă de 1 an și 8 luni închisoare pentru comiterea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, lovire, distrugere, amenințare și violare de domiciliu. Cel în cauză a fost depus în Penitenciarul Focșani.

Cercetați penal pentru infracțiuni la regimul rutier

La data de 21 noiembrie a.c., ora 15.50, pe DJ 205 D, în comuna Nereju, polițiștii Secției 3 Vidra au depistat un bărbat, de 55 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped care nu era înregistrat în circulație.
De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 21 noiembrie a.c., un bărbat, de 27 ani, în calitate de conducător auto, a fost implicat într-o tamponare pe raza municipiului Focșani. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0.83 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind ulterior condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni  -Urechești; Sl. Bradului -Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu.

Biroul de presă al IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?