Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Astăzi nu se învață în unitățile de învățământ din Vrancea; profesorii au cerc pedagogic


Școlarii și preșcolarii vrânceni nu învață astăzi, deoarece cadrele didactice au cerc pedagogic. Dacă elevii nu merg la ore, profesorii au obligația să participe la aceste cercuri, mai ales că este zi lucrătoare. Cadrele didactice vor participa fiecare la disciplina pe care o predă.
Cercurile pedagogice au fost organizate pe centre, cele mai multe desfășurându-se în Focșani, dar sunt și la Adjud, Panciu sau Golești. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Vrancea (IȘJ) au transmis că prezența cadrelor didactice este obligatorie și că responsabilii de cerc au gândit aceste întâlniri în maniere care să suscite interesul participanților, mai ales că la fiecare disciplină vor fi invitați din mediul universitar și academic.
Următorul cerc pedagogic va fi în semestrul al doilea, pe 27 aprilie, într-o zi de vineri. Până la vacanța de iarnă, elevii vor mai avea parte de un week-end prelungit la sfârșitul lunii, pe 30 noiembrie și 1 decembrie, când se serbează Sfântul Andrei, respectiv Ziua Națională a României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?