Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Handbal juniori 2 – Înfrângere neașteptată în Dobrogea!


Handbaliștii de la CSS Focșani au mers la Năvodari, duminică, 5 noiembrie, pentru a câștiga și a-și consolida, astfel, locul al treilea pe care îl ocupau în clasamentul seriei B a Campionatului Național. Aveau un tonus bun, dat de ultimele lor rezultate care i-au urcat pe loc de intrare în turneul semifinal și o formă sportivă ce-i recomanda drept favoriți. Calculele de dinainte au fost răsturnate în meci de chiar focșăneni care au jucat moale, departe de ce arătaseră în meciurile anterioare!
    Profesorul Lucian Tucan a fost neplăcut surprins de evoluția elevilor săi, de la care dorește mai mult decât au reușit până acum, însă crede în capacitatea lor de a se concentra și a-și pune în valoare calitățile individuale și jocul de echipă cu care să îndeplinească primul obiectiv, calificarea în etapa superioară a competiției!    
CSS Focșani a pierdut, dare și-a menținut locul al treilea, de pe care va intra în primul turneu semifinal ce va avea loc în perioada 16-19 noiembrie, într-o localitate ce urmează să fie stabilită ca gazdă de Federația Română de Handbal.
La Năvodari, pentru CSS Focșani au marcat Gabriel Iorga, 2 goluri, Mijalkovic – 2, Șeitan – 1, Alin Iorga – 1, Ionel – 1, Pușcașu – 1, Boghian – 3, Berheci – 3, Gheorghiță – 9.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?