Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Fotbal juniori: Cuplaj cu gălățeni pe Milcovul!


Juniorii de la LPS Focșani revin pe Milcovul după evoluții apreciate la Brăila, unde în etapa trecută echipa U 17 a câștigat, iar formația U 19 a pierdut la limită, oprind seria înfrângerilor la scoruri mari, începută după debutul jocurilor din etapa preliminară.
    Sâmbătă, de la ora 12.00, juniorii U 19, și de la ora 14.00, juniorii U 17, vor întâlni formațiile similare ale ACS Municipal Dunărea Galați.
    Echipa U 19 a oaspeților poate fi redutabilă, pentru că a câștigat cu 6-1 partida cu Astra Giurgiu, dar poate fi și vulnerabilă, pentru că a pierdut meciul următoar cu 1-5 la CSM Ploiești! Dacă vor crede în posibilitățile lor, jucătorii pregătiți de profesorul Daniel Bănică pot obține victoria după foarte multe înfrângeri!
    Pentru juniorii U 17 întâlnirea cu gălățenii va fi de golaveraj, pentru că ACS Municipal Dunărea a fost clienta focșănenilor care au întrecut-o de câte ori au jucat în această toamnă! Jocurile dintre LPS Focșani – ACS Municipal Dunărea Galați vor fi arbitrate de o brigadă ieșeană formată din Cosmin Roman, Andrei Diaconu, George Macovei, iar Lucian Diaconu va fi principal la juniorii U 19 și principal la U 17.
De observat că Andrei Diaconu va oficia și la meciul de Liga a III-a de vineri, dintre CSM Roma și CSM Focșani 2007!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?