Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

GALERIE FOTO: Alexander`s Dance Focșani, de șapte ori locul I la ”Regal Dance Cup 2017”!


Craiova a găzduit, sâmbătă, 28 octombrie și duminică, 29 octombrie, competiția internațională „Regal Dance 2017”. Au intrat în concurs dansatori din țară și străinătate la genurile balet, dans modern, dans contemporan, dans liric, dans de caracter, jazz, folclor național și internațional, folclor stilizat, dans aerobic, dans latino, open, MTV Comercial, urban și dans standard.
Între aceștia, producând o excelentă impresie, ca peste tot unde intră în competiții, s-a aflat și dansatorii de la  Alexander`s Dance Focșani, pregătiți de Mirela Nica Milea. În explozia de grație, frumusețe, talent, creativitate și originalitate, vrâncenii au fost între protagoniști reușind să urce de șapte ori pe treapta de podium a celor mai buni: Școala Gimnazială Vidra, grupul mixt Răstoaca-Gugești, Grupul Focșani, perechea Sebastian Cruceanu și Denisa Urzică, Alexandru Bîca, și perechile Andrei Bălan /Sorina Diaconu și Denis Cășuneanu/Teodora Rusu. 
Au încheiat concursul pe locul al doilea, Școala Gimnazială Panciu, perechile Ionuț Chiriță/Diana Calița și Mihai Poenaru/Ștefania Potop. S-au clasat pe locul al treilea perechile Denis Lupu/Ștefania Bîca, Rareș Bratu/Delia Ulian și Tudor Calița/Sorina Diaconu.
„Pentru sprijinul acordat mulțumim mult tuturor sponsorilor noștri, dar si celor responsabili cu costumațiile și încălțămintea copiilor – Argent Textil, Nicoleta Ene, Felicia Noru, Casa de Moda Afrodita. Multe mulțumiri si părinților”, posta pe facebook, înainte de plecarea la Craiova, Mirela Nica Milea. Iar mulțumirile copiilor și instructoarei lor au trecut dincolo de vorbe și s-au concretizat în diplomele, medaliile și cupele primate pentru prestația de excepție de la „Regal Dance 2017”, Craiova!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?