Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

GALERIE FOTO: Baschet U 16 – Focșănenii au deschis cu victorie turneul din Polivalentă!


Formații:
CSM 2007 LPS Focșani: Crăciun, Clipa Miron, Dima, Cioruță, D. Cristea, Antonescu, Stanciu, Bratosin, Andrieș, R. Cristea, Bîra. 
Phoenix LPS Galați: B. Cristea, Găletușă, Neagu, Duță, Rizea, Gîrneață, Teleagă,  Crihană, Munteanu, Gherman, Florea, Patko.

Primul turneu al fazei de calificare a seriei I a Campionatului Național de baschet U 16 a început, ieri, în Sala Polivalentă din Focșani cu participarea formațiilor  CSM Focșani 2007 LPS, CS Phoenix LPS Galați, CSS Unirea Iași, CSS Sfîntu Gheorghe, CSU Brașov.
În deschiderea turneului, s-au întâlnit CSM 2007 LPS Focșani și Phoenix LPS Galați, două formații care se cunosc foarte bine pentru că s-au întâlnit și în perioada de pregătire. Iar la oaspeți joacă fostul echipier de anul trecut al Focșaniului, Duță, împrumutat de la Galați. Deznodământul partidei a fost decis în primul sfert, când elevii profesorilor Petruț Mihai și Mircea Petrișor au evoluat la cel mai bun nivel al lor și au luat un avans de 16 puncte: 32-16! În următoarele trei sferturi, a fost în joc un echilibru exprimat și în scoruri: 17-18, 22-20, 17-14! A fost un meci foarte foarte disputat, spectaculos, în care antrenorii Focșaniului au trimis în teren pe toți componenții lotului, cărora le-au dat posibilitatea să joace și să capete experiența jocurilor oficiale. În evoluția echipei gazdă au fost momente de joc foarte bun, dar și de scăderi pe fondul relaxării după avansul consistent cu care a încheiat primele zece minute!
Aseară, de la ora 18,00, CSM 2007 LPS Focșani a avut al doilea joc al turneului, cui CSU Brașov.
Astăzi, 28 octombrie, de la ora 16,00, CSM 2007 LPS Focșani va întâlni de la ora 16,00, cu CSS Sfântu Gheorghe iar duminică, de la ora 12,00, va încheia turneul împreună cu CSS Unirea Iași, printr-o partidă care va începe la ora 12,00.               

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?