Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

GALERIE FOTO: Proiectul „Sens pentru viață“, derulat la CSEI Elena Doamna, a ajuns la final


Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Elena Doamna Focșani a găzduit, zilele trecute, o întâlnire de lucru cu reprezentanți ai firmelor de tipografie din județ, activitate organizată în încheierea proiectului „Sens pentru viață”, implementat de Sense Internațional Romania. În cadrul acestui proiect, derulat în perioada 2015-2017, Fundația Orange a dotat școala cu o minitipografie, beneficiari fiind elevii cu deficiențe senzoriale multiple.
La întâlnire au participat din partea Sense Internațional Romania directoarea Etelka Czondi și psihologul Ramona Antonie, coordonator de programe. Inspectoratul Școlar Județean Vrancea a fost reprezentat de Cornelia Neacșu, inspector de informatică, iar din partea mediului antreprenorial a participat Lucian Postolache. De asemenea, au fost prezenți la această activitate părinți ai elevilor beneficiari, conducerea școlii și cadrele didactice implicate în acest proiect.
Întâlnirea a avut ca scop conștientizarea firmelor private cu privire la necesitatea de încadrare în muncă a tinerilor cu deficiențe senzoriale multiple. Au fost puse în discuție cadrul legal în vigoare privind integrarea pe piața muncii a acestei categorii de absolvenți, învățământul dual și facilitățile pentru angajatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?