Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

INFOPOL


Evenimente rutiere

La data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 17.00, polițiștii din comuna Păunești au depistat un tânăr, de 19 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 22 octombrie a.c., ora 18.35, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud au depistat pe DC 16 un bărbat, de 58 ani, din comuna Homocea în timp ce conducea un moped neînregistrat. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu poseda permis de conducere, acesta refuzând totodată recoltarea mostrelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 22 octombrie a.c., ora 19.55, polițiștii Secției 6 Nănești au depistat pe DJ 204 D, un bărbat, de 65 ani, din comuna Vulturu, sat Hîngulești, în timp ce conducea o autoutilitară iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 22 octombrie a.c., ora 17.10, polițiștii Secției 9 Odobești, au depistat un bărbat, de 23 ani, din comuna Mera, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. Totodată, acesta transporta cantitatea de 0,520 mc. cherestea fără documente legale de proveniență. În cauză a fost întocmit dosar penal și a fost luată măsura sancționării contravenționale și confiscarea materialului lemnos, conform Legii 171/2010.

    La data 23 octombrie, ora 3.10, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Panciu au depistat pe DJ 205 J Fitionești un bărbat, de 21 ani, din Fitionești, în timp ce conducea un moped neînregistrat și fără să dețină permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului -Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?