Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

ULTIMA ORĂ! O femeie a făcut atac de panică la o nuntă din cauza soțului certăreț; acesta a continuat scandalul la spital


Un echipaj de jandarmi a fost solicitat în această dimineață (duminică dimineață), la ora 6.20, să intervină la UPU Focșani, pentru a lua măsurile necesare în cazul unui aparținător care făcea scandal. Potrivit unor surse, bărbatul în vârstă de aproximativ 40 de ani, din comuna Èšifești, participase împreună cu soția sa la o nuntă, unde ar fi început să manifeste un comportament recalcitrant și să se certe cu invitații. Speriată, soția bărbatului ar fi suferit un atac de panică, motiv pentru care a fost solicitată ambulanța, iar femeia a fost transportată la spital. 
La UPU, bărbatul, care era deja agitat, ar fi cerut să plece cât mai repede de acolo cu soția sa, folosind expresii jignitoare și amenințări atât la adresa personalului medical, cât și a angajaților de la firma de pază a unității medicale. 
În urma intervenției jandarmilor, conflictul a fost aplanat, iar bărbatul scandalagiu a fost sancționat cu suma de 4.500 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?