Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Femeie rănită pe trecerea de pietoni din fața Bisericii Catolice


Două persoane, un bărbat și o femeie, au ajuns la spital în urma a două accidente de circulație produse ieri dimineață. În ambele cazuri, victimele circulau în calitate de pietoni.
    Primul accident a avut loc pe drumul care leagă comuna Slobozia Ciorăști de drumul european E85 și s-a produs la ora 6.40. Potrivit informațiilor primite de la polițiști, un tânăr de 27 de ani, din comuna Dumbrăveni, în timp ce se deplasa cu autoturismul dinspre Slobozia Ciorăști către intersecția cu drumul european, a acroșat un pieton în vârstă de 39 de ani, din Golești, care se deplasa pe acostament. În urma impactului, pietonul a fost rănit ușor și a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Polițiștii au întocmit dosar penal și fac în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate mecanismul de producere a accidentului.
    Cel de-al doilea eveniment rutier a avut loc în Focșani, pe trecerea de pietoni din fața Bisericii Catolice. Victima este o femeie de 56 de ani, din municipiu, care a fost accidentată de un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani, tot din Focșani. După eveniment, șoferul a transportat victima la spital, iar unitatea medicală a sesizat poliția. Oamenii legii ne-au spus ieri dimineață că femeia nu a suferit răni grave, dar și că se fac în continuare cercetări în acest caz pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?