Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

Profesori intervievați de elevi, la Școala Gimnazialã Bîrsești


În școala noastrã, Școala gimnazialã „Ștefan cel Mare” Bîrsești, au avut loc diferite activitãți dedicate celebrãrii Zilei Educației. Elevii școlii noastre s-au împãrțit pe ateliere de lucru, astfel încât sã putem menționa urmãtoarele activitãți: prezentãri ppt privind „Importanța studierii limbilor europene și rolul acestora în educație”, material realizat de d.na prof. Corina Raluca Burloiu, prezentare film educativ pe tema „Rolul educației – pãrinții modele educaționale”, activitate susținutã de dra. prof. Diaconu Carmen, ateliere de realizare a afișelor cu tema educației prin ochi de copil – activitate coordonatã de dna prof. Dumitrașcu Alina și, nu în ultimul rând, elevii noștri au fost puși în postura de a intervieva profesorii pe tema educației, activitatea numindu-se „Interviu cu un profesor”.

Întregul program s-a finalizat cu o altã prezentare cu tema „Sã cunoaștem lumea: trecut și prezent”, precum și cu expunerea lucrãrilor la avizierul școlii.
Activitatea a urmãrit ca elevii sã cunoascã și sã înteleagã termenul de educație, rolul acesteia în formarea de caractere puternice, sã confectioneze materiale dedicate Zilei Educației prin care sã evidențieze ideea de frumos – „educația fiind un vaccin contra rãutãții” – sã exemplifice rolul lecturii în propria educație prin exemplificarea propriilor impresii asupra lecturii activitate realizatã de boboceii clasei a V-a.

Consilier educativ: Corina Raluca Burloiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?