Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

INFOPOL


Evenimente rutiere

    La data de 27 septembrie a.c., ora 7.15, polițiștii au depistat pe DN2 E85, în localitatea Golești, un bărbat, de 29 ani, din comuna Tâmboești, în timp ce conducea o autoutilitară, deși avea acest drept suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 27 septembrie a.c., ora 11.05, polițiștii Biroului Rutier Focșani au fost sesizați despre faptul că în comuna Suraia s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 58 ani, din comuna Suraia, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a păstrat distanța laterală față de un autoturism care circula din sens opus, condus de un bărbat, de 75 de ani, intrând în coliziune cu acesta. În urma producerii accidentului rutier a rezultat rănirea ușoară a bărbatului de 75 de ani. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.    În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 27 septembrie a.c., polițiștii rutieri au depistat pe DN2 E85 un bărbat, de 21 ani, din comuna Homocea, în timp ce conducea un autoturism, fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 137 km/h. De asemenea, polițiștii au constatat faptul că numerele de înmatriculare provizorii ale autoturismului erau expirate. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 27 septembrie a.c., ora 18.38, un bărbat, de 22 ani, din comuna Cotești, în timp ce conducea un autoturism pe DC 148, a acroșat un pieton, de 61 ani, care se deplasa pe partea carosabilă. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În urma producerii evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoara a pietonului. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?