Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

GALERIE FOTO : „Sport pentru TOȚI”, eveniment caritabil pentru copii nevoiași din Jariștea


Cincizeci de copilași, provenind din familii nevoiașe din Jariștea, au avut ieri parte de un eveniment deosebit, care le-a adus multă, multă bucurie în suflete. Nu doar că au primit daruri minunate din partea unor oameni inimoși, ci au și învățat lucruri interesante de la aceștia și s-au distrat așa cum rar au mai facut-o!
    Inițiatorul acestui eveniment, intitulat „Sport pentru TOÈšI”, a fost focșăneanul Marius Constantin, împreună cu Organizația Civică Vrancea și Decathlon Focșani, cărora li s-au alăturat Salvamont Vrancea, Primăria Jariștea, Branko Coffee To Go, Validsoftware, Promostore, Amelicris și nu numai. „Am dorit să facem ca orele de sport să devină o bucurie și pentru cei cu care soarta nu a fost atât de darnică. Sub egida „Sport pentru TOÈšI” am organizat un „mini maraton” pe două categorii de vârstă, clasele 1-4 și 5-8, la sfârșitul căruia fiecare participant a primit darurile noastre sub formă de premii”, a spus Marius Constantin. 
Și premiile au fost cu adevărat consistente! Decathlon Focșani le-a dăruit 50 de perechi de adidași, tot atâtea treninguri și rucsacuri. Primăria Jariștea le-a dăruit  copiilor pachete cu dulciuri, iar ceilalți participanți la acest eveniment caritabil au donat la rândul lor rechizite, apă, sucuri, dulciuri, adică tot ceea ce era nevoie pentru ca cei 50 de copii să se bucure și să se distreze pe cinste. „Împreună cu colegii de la Salvamont, le-am povestit copiilor tot felul de lucruri ce țin de educația montană, i-am învățat să întindă și să strângă un cort și i-am antrenat în diverse jocuri. Distracția a fost pe cinste și ne-am bucurat cu toții că am reușit să aducem clipe de fericire în sufletele acestor copii. Mulțumesc tuturor celor care ni s-au alăturat și au contribuit pentru reușita acestui eveniment”, a spus Marius Constantin.
    Evenimentul nu s-a limitat doar la cele relatate mai sus. Prin generozitatea celor de la firma Validsoftware, care a donat șapte calculatoare complete Școlii Pădureni din comuna Jariștea, copiii ce învață în această unitate de învățământ vor avea acolo un laborator de informatică în toată regula! „Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în această poveste! Felicitările mele profesorului de sport Georgian Mocanu pentru entuziasm și implicare. Mulțumesc tuturor și să ne vedem și la următoarea acțiune!”, a transmis Marius Constantin.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?