Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Focșănean tâlhărit în propriul apartament după ce hoții i-au furat cheile de la ușa de acces în locuință


La data de 6 septembrie a.c., polițiștii focșăneni au fost sesizați cu privire la faptul că în noaptea de 5/6 septembrie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns în apartamentul unui bărbat, de 69 de ani din localitate, pe care l-ar fi lovit și i-ar fi sustras mai multe bunuri și bani, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 6000 lei.
    Din cercetări a rezultat faptul că în cursul lunii august a.c., doi bărbați de 29, respectiv 21 ani, i-ar fi sustras bărbatului de 69 de ani, cheile de la ușa de acces în locuință, după care ar fi pătruns fără drept în interiorul locuinței sale de unde a sustras suma de 140 lei.
    Astfel, în cauză cercetările au fost extinse și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.   
    La data de 26 septembrie a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale cu sprijinul luptătorilor S.A.S și I.J.J. Vrancea, au efectuat două percheziții domiciliare, în municipiul Focșani și în orașul Mărășești, în urma cărora au fost ridicate mai multe bunuri.
    În cursul aceleiași zile, bărbatul de 29 ani, din comuna Breaza, județul Buzău, a fost reținut bază de ordonanță, pe o perioadă de 24 ore, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, urmând ca la data de 27 septembrie a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, cu propunerea luării unei măsuri privative de libertate.
    Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale și recuperarea prejudiciului.

Biroul de presă al IPJ Vrancea

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?