Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

Motociclistul rănit grav, în urma accidentului de la Bolotești, transferat la București


Alexandru Roșioru, militarul de 25 de ani, din Å¢ifești, accidentat grav în urmă cu o săptămână, va fi transferat astăzi la spitalul Universitar București, secția  Ortopedie. Tânărul a fost internat în Spitalul Județean pe 16 septembrie, după ce a suferit un grav accident de circulație. Acesta, în timp ce se deplasa cu o motocicletă, pe raza localității Bolotești a intrat în coliziune cu un autovehicul. În urma coliziunii, motociclistul a suferit mai multe fracturi și traumatisme severe. Martorii spun că el s-ar fi angajat într-o depășire riscantă. Medicii l-au diagnosticat pe Alexandru cu fractura arc costal posterior C8 stânga, minim pneumotorax stâng, fractură apofize transverse stângi T5 și T6, fractură omoplat stâng, dilacerare splenică grad III, lichid liber intraperitoneal pelvin, fractură aripă sacrată stângă, fractură acetabulară dreapta cu luxație posterioară femurală.
    Din fericire, medicii chirurgi și ortopezi ai Spitalului Județean Focșani au reușit să-l stabilizeze pe Alexandru. Leziunea perifirică suferită la nivelul splinei i-a ținut pe medici în alertă. În cele din urmă, lui Alexandru nu i-a mai fost extirpată splina.
    Familia lui Alexandru Roșioru a făcut apel la toți cei care au dorit să îi ajute în aceste momente grele și să doneze sânge din grupa A II negativ. Au răspuns apelului foarte multe peraoane, impresionate de suferința lui.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?