Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Handbal, Liga Națională – Prea multe ratări!


Formația CSM Focșani 2007: Marocico, Cloșcă, Tevzadze – Popa – 4 goluri, Mocanu – 1, Hagiu – 2, Rață, 1, Gramatic, Èšuțu, Ragea, Popovici, Sladic, Pătru – 2, Eros – 2,  Miroiu – 3, Năstăsie – 3.
CSM Focșani a avut parte în etapa a patra a campionatului de un meci care a început duminică seara și s-a încheiat luni seara! Și de mai multe întreruperi ale jocului provocate de oprirea curentului electric în sala de joc din cauza vijeliei care a lovit Baia Mare!
Partea de duminică a jocului s-a întrerupt la 9-3 pentru gazde și cu dreptul la lovitură de la 7 metri pentru oaspeți. Luni seara, la reluare, meciul a început bine pentru focșăneni care au ajuns la trei goluri distanță, menținând un echilibru care s-a rupt în ultimele zece minute, în care Minaur a marcat de șapte ori iar CSM Focșani 2007 doar o dată! Cum a fost, mi-a relatat ieri, revenit cu echipa la Focșani după o noapte de mers, antrenorul Viorel Ciubotaru: „S-a ratat iarăși foarte mult! Am început greu, cu multe ratări. A doua zi, am reglat jocul și am ajuns la 9-6, între timp risipind alte două situații de gol foarte bune, iar la 14-10 a urmat o nouă întrerupere de 40 de minute după o nouă pană de curent! În ultimele zece minute s-a rupt poarta, băimărenii marcând multe goluri parabile, din aruncări de la 10-11 metri! În tot meciul noi am ratat 4 aruncări de la 7 metri și de șase ori din poziție de unu la unu cu portarul de pe semicerc. Cu toate ratările, cât a ținut poarta am fost aproape de adeversari!”.
În total, oaspeții au avut 21 de aruncări fără gol la poarta adversarilor! Echipa combină, se apără relativ bine la semicerc, ajunge în situații din care în mod normal ar trebui să urmeze golul, dar este evident că nu-i suficient. Este nevoie de finalizare mai consistentă pentru a ajunge să adune puncte! Campionatul este foarte greu, puternic, aproape toate echipele pot câștiga sau pierde. În acest moment doar două echipe nu au nici un punct: Focșaniul și Iașiul! CSM 2007 are un lot cu valoare mult peste locul ultim pe care se află acum în clasament, însă jucătorii au nevoie să spargă blocajul în care au intrat când este vorba despre finalizare. Inclusiv din lovituri de la 7 metri!           
În etapa următoare, CSM Focșani va ujuca în Sala Polivalentă, duminică, 24 septembrie, de la ora 16,00, cu Dunărea Călărași, într-o partidă care va fi televizată de TVR 1.    

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?