Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Măsurile de securitate de la școala prințului George, revizuite după o tentativă de furt


Măsurile de securitate de la școala în care învață prințul George vor fi revizuite după ce o femeie de 40 de ani a fost arestată sub suspiciunea de tentativă de furt, relatează joi BBC. Scotland Yard a anunțat că femeia a fost reținută miercuri după a pătruns în școala Thomas Battersea din vestul Londrei marți, la ora locală 14.15. Poliția „colaborează cu școala… pentru a revizui aranjamentele de securitate” după arestare, a precizat poliția metropolitană (Met). Femeia se află în prezent în custodie într-o secție de poliție din sudul Londrei.
Un purtător de cuvânt al Met a declarat că ofițerii „au mers la fața locului imediat ce s-a aflat despre acest lucru”. „Poliția face parte din aranjamentele de securitate pentru prinț și vom continua să colaborăm îndeaproape cu școala, care este responsabilă pentru asigurarea securității la sediu”, a adăugat el. Prințul în vârstă de 4 ani a început la 7 septembrie orele la școala pregătitoare care costă 18.000 de lire sterline pe an. În această școală sunt înscriși 560 de băieți și fete cu vârste între 4 și 13 ani. Prințul George a mers marți la școală, dar se crede că este improbabil să se fi aflat acolo la momentul pătrunderii ilegale, notează BBC.
Palatul Kensington a anunțat că „are cunoștință despre această chestiune dar nu va comenta asupra măsurilor de securitate”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?