Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Festivalul Tradițional Toamna Odobeșteană începe vineri


Primăria și Consiliul Local Odobești organizează, în perioada 15-17 septembrie, cea de-a XIII-a ediție a Festivalului Tradițional Toamna Odobeșteană. Manifestările sportive, artistice și culturale vor debuta vineri, la ora 10.00, pe stadioanele din cartierul Mihai Sturza-Unirea și Odobești, cu ediția a IV-a a „Grapes Cup Football”. De la ora 11.00, în Foyerul Casei de Cultură va avea loc vernisajul Vasile Pascu, unde vor fi expuse în premieră absolută câteva zeci de tablouri. Tot aici va avea loc și lansarea de carte Vasile Pascu-Jurnalul vieții mele (Editura Terra, Focșani, 2017). Este vorba despre jurnalul inedit al pictorului, confiscat de Securitate în 1970 și obținut de familie de la CNSAS în 2010.
Sâmbătă, 16 septembrie, manifestările vor debuta la ora 10.00 pe stadioanele din cartierul Mihai Sturza-Unirea și Odobești cu „Grapes Cup Football”. De la ora 17.00, la Sala de cinema „Constantin Apostol” va avea loc lansare de carte:
Simona-Genoveva Mateev – Ars amatoria în 100 de poeme; Alina Cristian – Înger de lumină; Ioana Bunea – De viață, de suflet. Tot aici va fi lansat și un DVD cu lucrări compuse de Stelian Ene. 
Duminică, 17 septembrie, în cea de-a treia zi a Festivalului Tradițional Toamna Odobeșteană, manifestările vor începe tot la ora 10.00 cu MTB Grapes Race, o ediție cu multe surprise și trasee prin Podgorie și Măgura Odobeștilor. Va avea loc o demonstrație de karting pe esplanada din fața Casei de Cultură. Tot duminică va avea loc premierea Grapes Cup Football, dar și a câștigătorilor MTB Grapes Race.
De reținut că în fiecare seară va avea loc câte un spectacol muzical-artistic, în Centrul Civic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?