Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Fotbal județean – Superliga Altdorf Tehnik începe sâmbătă, 16 septembrie, cu trei meciuri!


Campionatul județean de fotbal Vrancea, care va purta și în ediția 2017-2018 numele sponsorului Altdorf Tehnik, va începe sâmbătă, 16 septembrie.
De la ora 17,00, vor intra pe terenurile de joc, la Dumbrăveni, Euromania și Dinamo Tătăranu, la Panciu, Fotbal Club și Unirea Èšifești iar la Adjud, FCM și ACS Mausoleul Mărășești.
Prima etapă se va încheia duminică,17 septembrie, de la ora 11,00, când se vor disputa partidele Victoria Urechești – Podgoria Cotești, Flacăra Urechești – Voința Cîrligele, Sportul Ciorăști – Săgeata Biliești, AS Unirea Milcovul – Național Golești, Tractorul Nănești – CS Jariștea și Gloria Răcoasa – ACS Homocea.   
Întrecerea fotbalului județean va avea trei componente competiționale. Prima, cel generală, în care vor evolua în trei grupe – A, B și C, cele 18 participante în formatul tur-retur iar la final primele două clasate din fiecare serie și cele mai bune două locuri trei se vor califica în Superliga Altdorf Tehnik.
A doua componentă este Superliga Altdorf Tehnik astfel constituită, care va da campioana Vrancei.
A treia componentă competițională va fi a Ligii a V-a, în care vor juca  echipele clasate după tur-retur pe locurile 4-6 în grupe și cel mai slab loc 3!
(Foto AJF Vrancea)
   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?