Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

GALERIE FOTO:Minifotbal – Sanorom Bolotești a jucat 16-zecimile Ligii Campionilor!


Sanorom Bolotești, vicecampioana Ligii Autovip Vrancea și campioana Regiunii Nord-Est și-a încheiat, sâmbătă, 9 septembrie, parcursul în Liga Campionilor la minifotbal, al cărei turneu final are loc în Slovenia, la Terme Catez.
Formația vrânceană a reușit o veritabilă performanță la prima sa participare la cea mai importantă competiție a minifotbalului european! A promovat din grupa P, din care a făcut parte, în șaisprezecimile Ligii, unde a întâlnit formația Meteksan Ankara. Turcii au câștigat cu 3-2 și s-au calificat în optimi.
Obiectivul Sanorom, asumat înainte de plecare, a fost ieșirea din grupă! Ceea ce s-a și întâmplat!
În grupă, echipa antrenată de Marian Covaci și manageriată de Romică Corozanu a pierdut în primul joc, scor 0-1 în fața slovenilor de la Kapela Ekosen, și au câștigat cu 1-0 meciul cu muntenegrenii de la Karampana 6-3 pe cel cu sârbii de la Unicredit Bank.
La Terme Catez au jucat formații din Belgia, Bosnia, Bulgaria, Croația, Cehia, Estonia, Ungaria, Irlanda, Israel, Italia, Lituania, Muntenegru, Polonia, Portugalia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Turcia și România.   
După ultimul joc al Sanorom în turneul final al Ligii Campionilor la minifotbal, ediția 2017, Liga de Minifotbal amatori Vrancea a postat pe facebook: „Părăsim competiția europeană intercluburi la minifotbal în turul II. A fost o experiența unică a unei echipe din Liga Minifotbal Amatori Vrancea, într-o competiție europeană intercluburi, EMF Champions League! Mulțumim suporterilor de acasă, mulțumim partenerilor oficiali – Decathlon Focsani, Autovip Focsani,Grifon, Artimex Sport, Micon Speditions pentru sprijinul acordat!”
Echipa Sanorom participantă la turneul final al Ligii Campionilor a fost alcătuită din Florin Ciobotaru, căpitan, Mihai Burdujel, Dănuț Lechea, Răzvan Crăciun, Ionuț Istrate – golgeterul formației în turneu, Marcel Corozanu, Andrei Ciornei, Andrei Turcu, Ionuț Căpățână și Marian Covaci, care a fost și antrenor.
Toți aceștia, finanțatorii și sponsorii Sanorom merită felicitări pentru maniera în care au reprezentat Vrancea – și România, în competiție.
Cum tot felicitări merită și ceilalți jucători care, prin contribuția lor au făcut posibilă participarea la turneul final și care, din diverse motive nu au putut face deplasarea în Slovenia!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?