Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Fotbal juniori – Derbi al juniorilor U 17 la Chiajna!


Echipele de juniori U 19 și U 17 ale Liceului cu Program Sportiv Focșani vor juca duminică, 3 septembrie, de la ora 16,00, respectiv ora 18,00, cu formațiile similare ale Concordiei Chiajna, în deplasare. După startul lansat cu victorii la scor în primele trei etape, juniorii U 17 ai Focșaniului vor încerca să repete isprava și să acumuleze maximum de puncte după patru etape. Echipa Chiajnei este greu de depășit, așa cum arată rezultatele din primele etape, dar jucătorii antrenați de profesorul Alin Samoilă-Sava alcătuiesc o trupă echilibrată, bine legată, care construiește și ajunge ușor la finalizare! Altfel spus, are suficiente argumente fotbalistice pentru a intra în teren ca să câștige în derbiul seriei!
    Juniorii U 19, care au pierdut, miercuri, pe Milcovul, un joc pe care îl puteau câștiga ușor cu un plus de atenție în apărare, au ocazia să recupereze terenul pierdut și să arate, astfel, că merg pe drumul pe care și-l dorește antrenorul lor, profesorul Daniel Bănică.
    Partidele vor fi arbitrate de Cristina Marian Trandafir, Roxana Ivanov și Raluca Sărghi, din București și Ana Maria Terteleac, din Berceni.   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?