Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

INFOPOL


Evenimente rutiere

    La data de 21 august a.c., ora 16.10, un bărbat din comuna Măicănești a condus pe DN 23, pe raza comunei Nănești, un autoturism, iar în urma testării alcoolscop a rezultat o alcoolemie de 1,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană sub influența alcoolului.

    La data de 21 august a.c., ora 19.00, un tânăr de 17 ani, din municipiul Focșani a fost depistat în timp ce conducea o autoutilitară pe str. Antrepozite din localitate. În urma primelor verificări efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoutilitara i-ar fi fost încredințată spre a fi condusă de mama sa, care îl însoțea în autoutilitară. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice,  pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, unei persoane despre care știe că nu posedă permis de conducere.

Radare:

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești; Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?