Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

ULTIMA ORĂ! Bunică și nepot transportați la spital cu arsuri, după ce casa le-a luat foc


 În jurul orei 04.05 (luni dimineață), la dispeceratul comun ISU -SAJ, s-a primit un apel care anunța izbucnirea unui incendiu la o locuință din comuna Cotești, în satul Budesti. Imediat s-au deplasat către locul indicat 2 autospeciale cu apă și spumă și un echipaj Smurd din cadrul DP Focșani. 
 În momentul sosirii forțelor de intervenție, în afara imobilului afectat de flăcări, au fost identificate 2 persoane care, în încercarea de a limita propagarea flăcărilor, au  suferit arsuri. Incendiul se manifesta cu violență în interiorul imobilului, fiind afectat și acoperișul. În urma acestuia, au ars bunuri de uz casnic depozitate în 3 camere, precum și acoperisul construit din lemn cu invelitoare din tablă pe o suprafață de aprox 200 mp. 
 O femeie, în vârstă de 89 ani a suferit arsuri pe cca 50% din suprafață corpului. Aceasta a fost preluată de echipajul Smurd care i-a acordat primele îngrijiri medicale la fața locului după care a transportat-o la SJU Focșani. Nepotul acesteia, în vârstă de 38 ani, a suferit arsuri la nivelul capului și intoxicatie cu fum, a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la aceeași unitate spitalicească. 
În urma verificărilor efectuate la fața locului s-a constatat că evenimentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric.
Sursa ISU Vrancea – Căpitan Cristina Duță

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?