Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Fotbal amical – Pe Milcovul vin brăilenii de la Chiscani!


Așa cum ne-au obișnuit, fotbaliștii CSM Focșani 2007 vor avea la sfârșit de săptămână, până la începerea campionatului, câte două jocuri de pregătire, cu două echipe alcătuite din lotul pe care îl au la dispoziție antrenorii Vasile Burgă și Adrian Toma.
La câteva zile după ce s-au calificat în turul al doilea al Cupei României, focșănenii vor întâlni pe Milcovul, sâmbătă, 12 august, de la ora 10.00, divizionara de Liga a III-a, Sportul Chiscani, din județul Brăila.
De la aceeași oră, o altă formație a CSM Focșani 2007 va juca în deplasare cu o altă formație de Liga a III-a, Metalul Buzău. Va fi replica meciului disputat pe Milcovul marți, 2 august, când buzoienii au câștigat cu 1-0!
Antrenorii formației de Liga a III-a a Focșaniului și conducerea secției au dovedit inspirație când au decis o manieră de pregătire care să le asigure tuturor jucătorilor valizi meciuri cât mai multe pentru consolidarea relațiilor indiferent de formula de echipă aliniată și însușirea în toate compartimentele și în ansamblu, a schemelor de joc! Rezultatele – și nivelul prestației din Cupa României, dar și din amicale spun că la echipă se lucrează bine și că sunt premise ca în campionatul care va începe peste două săptămâni să CSM Focșani 2007 să nu aibă un nedorit șoc la contactul cu Liga a III-a!   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?