Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Monitorul de Vrancea și HappyCinema vă invită la film: The Emoji Movie – 3D


Inspirat de obiectul central al vieții contemporane, smartphone-ul, în regia lui Tony Leondis (Lilo & Stich 2: Stich Has a Glitch – 2005, Igor – 2008), The Emoji Movie este o animație 3D despre microcosmosul de personaje pestrițe care sălășluiesc în interiorul unui telefon inteligent.
Emoji sunt locuitorii orașului Textopolis, o metropolă aflată chiar în aplicația de mesagerie. În lumea fascinantă a semnelor, dintre toți emoji cu o singură expresie facială, numai Gene (însuflețit de vocea lui T.J. Miller) este deosebit, fiindcă el s-a născut fără filtru și poate să aibă expresii faciale multiple. Departe de a fi bucuros că e atât de special, Gene nu-și dorește decât să fie normal și să semene cu ceilalți emoji.
Cu ajutorul prietenilor săi Hi-5 (cu vocea lui James Corden) și Jailbreak (cu vocea Annei Faris), Gene pornește în căutarea codului care-i va schimba viața, descoperind câte o lume plină de aventuri și de distracție în fiecare aplicație prin care trece. De-a lungul acestor peripeții, cei trei prieteni mai au încă o misiune – să împiedice ștergerea tuturor datelor din telefon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?