Ediția: Luni 10 iunie 2024. Nr. 6645
Ediția: Luni 10 iunie 2024. Nr. 6645

O fată de 14 ani își acuză tatăl că ar fi VIOLAT-O în ultimii doi ani


O fată de 14 ani, din sat Târâtu, comuna Poiana Cristei, a depus plângere la poliție, vineri, împotriva propriului tată, pe care îl acuză de abuz sexual. Minora susține că în cursul zilei de joi, pe drumul spre casă, dinspre Butucoasa spre Târâtu, într-o zonă împădurită, tatăl său, în vârstă de aproximativ 37 de ani, ar fi violat-o. În tot acest timp, mama copilei era împreună cu surorile mai mici ale fetei în satul Butucoasa.
    După ce a ajuns acasă, copila a povestit unui prieten cele petrecute. Împreună au mers la postul de poliție din comună, iar în fața oamenilor legii, fata a povestit că abuzurile ar dura de mai mulți ani, tatăl său siluind-o de când avea 12 ani. Potrivit unor surse, surorile mai mici ar fi știut despre cele petrecute între tatăl lor și fata de 14 ani, dar ar fi tăcut de frică, bărbatul amenințându-le că le va îngropa la temelia casei dacă suflă vreo vorbă.
    Contactat telefonic, primarul comunei Poiana Cristei, Vlad Petruș, ne-a spus că nu știe ca în familia respectivă să fi avut loc fapte de incest și abuz sexual. Niciun membru al familiei nu a solicitat vreodată ajutor în acest sens autorităților locale sau poliției, spune edilul. Primarul ne-a mai spus că familia minorei este una cu o situație materială precară și că atât minorii cât și părinții au beneficiat deseori de ajutor material, prin intermediul mai multor acțiuni caritabile. Potrivit acestuia, părinții nu au un venit stabil, neavând serviciu și lucrând cu ziua.
    Potrivit unor surse oficiale, în cursul zilei de ieri, fata de 14 ani a fost dusă la SML în vederea unui control de specialitate care să ateste sau nu existența violului.
    Până la închiderea acestei ediții, împotriva tatălui nu fusese luată nici o măsură preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?