Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Fotbal – Focșănenii vor juca la Ianca în Cupa României!


Federația Română de Fotbal a stabilit programul primei etape naționale a Cupei României, în  care vor intra cele 42 de câștigătoare ale etapei județene și 10 echipe care au evoluat în ediția trecută de campionat în Liga a III-a. Pentru CSM Focșani 2007, câștigătoarea Cupei în Vrancea, dar și recent promovată în Liga a III-a a fost stabilită ca adversară câștigătoarea Cupei în Județul Brăila. Site-ul FRF o numește Victoria Ianca, care este, însă, formație din județul Olt, unde cupa a fost câștigată de AS Milcov! Iar echipa care a câștigat Cupa în Brăila este Viitorul Ianca. În consecință, este cert că miercuri, 9 august, de la ora 17.30, CSM Focșani 2007 va juca la Ianca de Brăila în prima rundă națioală a Cupei României!
Adversara focșănenilor este o formație de bună calitate, care a încheiat pe locul al treilea play-off-ul din Brăila, după Victoria Traian, promovată în Liga a III-a și CS Făurei, echipa manageriată de Bănel Nicoliță. Viitorul Ianca a trecut în finala Cupei, cu 3-2, de chiar formația din Făurei!

Antrenorii Vasile Burgă și Adrian Toma au avut suficientă inspirație să-și programeze un joc de pregătire cu Victoria Traian, care le-ar fi permis nu doar să-și antreneze jucătorii, ci și să testeze nivelul fotbalului din județul vecin. Însă partida programată nu a mai avut loc pentru că brăilenii nu au mai răspuns la telefon pentru a confirma că organizează meciul.
CSM Focșani va continua pregătirea, inclusiv pentru meciul de cupă de la Ianca, prin două întâlniri care vor avea loc sâmbătă, 5 august, de la ora 11,00: una pe Milcovul, cu Olimpia Rîmnicu Sărat, alta, cu Avântul Valea Mărului, în deplasare! 
Regulamentul Cupei României prevede că „în caz de egalitate după 90 de minute de joc, se dispută prelungiri și, dacă egalitatea persistă, se execută lovituri de departajare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?