Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Tenis, Trofeul George Bucuroiu: Focșăneanul Dragoș Paraschiv, pe locul III la 10 ani


În proba de băieți, 12 ani, a turneului de tenis de categoria I a Trofeului „George Bucuroiu” din Circuitul Național FR Tenis, Focșaniul a avut un singur reprezentant. Dragoș Paraschiv. Legitimat la CS Unirea, fiul fostului mare portar de fotbal al Focșaniului, Ion Paraschiv – Max, care este și un bun jucător de tenis, a reușit o clasare foarte bună la începuturile sale de jucător la această categorie de vârstă. Dragoș a încheiat concursul pe locul al treilea din șase participanți care au jucat sistem șah, fiecare cu fiecare.
Sportivul de la CS Unirea Focșani a pierdut cu 0-4, 1-4 la Vlad Secară, de la Coreco Iași, cel ce avea să câștige turneul, cu 2-4, 2-4 la al doilea clasat, Eduard Frunză, de la ACS Lumiro, dar a câștigat cu 4-2, 4-2 întâlnirea cu Robert Schipor, de Coreco Iași, cu 4-1, 4-1 meciul cu David Dumitrache, de la TC Buzău și cu 4-2, 0-4, 10-3, întâlnirea cu Rareș Trandafir, de la ACS Lumiro,
Este un început de drum de apreciat, cum de apreciat este și faptul că Dragoș a fost la concurs, chiar dacă este perioada concediilor pentru părinți și a vacanțelor pentru elevi! Am făcut această precizare pentru că înainte cu o zi de începerea competiției, organizatorul acesteia și antrenorul Răzvan Bucuroiu era necăjit că jucători de la Focșani nu-și găsesc timp să joace într-un turneu organizat acasă la ei și „pentru ei, înainte de toate!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?