Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

INFOPOL


Evenimente rutiere

    La data de 29 iulie a.c., ora 07.50, un bărbat, de 45 ani, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a acordat prioritate de trecere unui biciclist, de 51 ani, din comuna Golești, care se deplasa regulamentar pe DN 2 E 85, rănindu-l ușor. În cauză s-a întocmit dosar penal.

    La data de 29 iulie a.c., ora 18.50, polițiștii din Odobești au depistat un bărbat, de 43 ani, din comuna Mera, în timp ce conducea un autoturism și se afla sub influența băuturilor alcoolice (1,03 mg/l alcool în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 30 iulie a.c., ora 04.49, polițiștii rutieri au depistat un bărbat, de 59 ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism pe strada Bucegi, din municipiul Focșani, iar în urma testării a rezultat o concentrație de 0,77mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 30 iulie a.c., ora 05.00, pe DN 2L, în comuna Soveja, un bărbat, de 24 ani, a pierdut controlul autoturismului condus și a intrat în coliziune cu un podeț din beton. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind ulterior condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a doi pasageri. Polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești; Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?