Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

ULTIMA ORĂ! VIDEO: PERCHEZIȚII DE AMPLOARE cu sute de polițiști și jandarmi în 113 locații din Vrancea!


În acest moment au loc perchezitii in 113 locatii in baza a 122 mandate.
Mandatele perchezițiilor au fost emise de Tribunalul Vrancea
Perchezițiile vizează prevenirea faptelor de sustragere de energie electrică precum și legalitatea activităților desfășurate la instalatiile de prelucrare masă lemnoasă și depozitele de produse finite. Participă 267 polițiști, 103 jandarmi, 35 specialiști silvici și 52 specialiști din cadrul Electrica Muntenia Nord
Mai participă și un reprezentant al Directiei Agricole Judetene Vrancea.
Participă și polițiști din județele BR BC GL BZ pentru sprijin. Acțiunea e a IPJ Vrancea.
UPDATE! Comunicatul IPJ Vrancea
PERCHEZIÈšII LA PERSOANE BÄ‚NUITE DE FURT DE ENERGIE ELECTRICÄ‚
La această oră, polițiștii din Vrancea, ai Direcției de Ordine Publică și ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române efectuează peste 120 de percheziții la persoane bănuite de sustragere de energie electrică și evaziune fiscală în domeniul prelucrării de material lemnos.
La data de 28 iulie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, ai Direcției de Ordine Publică și ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române efectuează 122 de percheziții domiciliare într-o cauză în care se fac cercetări pentru evaziune fiscală și sustragere de energie electrică.
Activitățile vizează sustragerea de energie electrică de către administratorii unor societăți comerciale în procesul de prelucrare a masei lemnoase, precum și folosirea energiei electrice la depozitele de produse finite, prin ocolirea instalațiilor de înregistrare sau prin montarea unor instalații clandestine.
La acțiune participă și polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Brăila, Galați, Bacău și Buzău, precum și jandarmi, specialiști în domeniul silvic, reprezentanți ai S.C. Electrica Muntenia Nord și ai Direcției Agricole Județene Vrancea.
Cercetările sunt continuate în cauză.
UPDATE!
Specialiștii de la Direcția Agricolă au mers în control la mai mulți producători de alcool din Străoane de unde au prelevat probe pentru verificarea calității.

12 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?