Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

VIDEO şi GALERIE FOTO: Tânăr de 20 de ani, arestat după ce a furat mai multe bunuri din mașini în Focșani și Golești


Mai multe persoane păgubite de un tânăr de 20 de ani, din comuna Cotești, care le-a furat bunuri din autoturismele personale în noaptea de 15 spre 16 iulie, au mers ieri după amiază la sediul Poliției Municipiului Focșani pentru recunoașterea obiectelor și recuperarea acestora.
Mașinile din care hoțul a furat erau parcate pe raza municipiului Focșani și a localității Golești. Potrivit polițiștilor, Răzvan Gabriel B. a furat din acestea mai multe bunuri, pe care intenționa să le vândă, prejudiciul total depășind 3000 lei. Au fost sustrase stații de emisie recepție, o antenă de stație, un navigator GPS, un radio-casetofon, 100 lei și un telefon mobil.
    Autorul furturilor se află în arestul IPJ Vrancea, fiind arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. El nu este la prima faptă de acest gen, fiind recidivist și cercetat și în alte dosare de furt. Potrivit anchetatorilor, acesta a învățat cum să opereze în străinătate, în urmă cu aproximativ doi ani. După ce s-a întors în țară, pe parcusul ultimilor doi ani a comis diverse furturi, iar bunurile sustrase au fost ulterior vândute pe raza județelor Buzău și Bacău. El se deplasa, atunci când dădea spargerile, cu autoturismul personal Alfa Romeo de culoare roșie, care de altfel a și atras atenția mai multor persoane imediat după producerea furturilor din noaptea de 15 spre 16 iunie. Mașina făcea zgomot și circula haotic, după spusele oamenilor care au alertat polițiștii.

    Potrivit agentului șef principal George Sticlaru, din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Focșani, tânărul opera prin spargerea geamurilor autoturismelor cu fragmente de ceramică. A fost depistat duminică, după ce mai multe persoane au semnalat un comportament ciudat al unui conducător auto în trafic. Tânărul și-a recunoscut faptele și a pus la dispoziția polițiștilor, de bună voie, bunurile sustrase. Nu mică i-a fost mirarea unuia dintre păgubiți să constate că hoțul i-a și reparat cablul de la bunul pe care i-l furase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?