Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Ședință, astăzi, la Consiliul Județean. Bugetul județului Vrancea va fi rectificat


Bugetul propriu al județului Vrancea va fi rectificat în ședința ordinară a Consiliului Județean ce va avea loc azi. Tot astăzi, plenul Consiliului Județean va decide asupra proiectelor de hotărâre privind Validarea componenței Autorității Teritoriale de Ordine Publică Vrancea; Aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare al Bibliotecii Județene ,,Duiliu Zamfirescu”,  al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vrancea, al Muzeului Vrancei, al Serviciului Public Comunitar Județean de Evidență a Persoanelor (SPCJEP) Vrancea, al Centrului Åžcolar pentru Educație Incluzivă ,,Elena Doamna” Focșani.
    De asemenea, plenul Consiliului Județean va aproba Regulamentul de funcționare a Ariei naturale de interes local Crâng Petrești, dar și proiectul privind
,,Modificarea Programului județean de transport public de persoane prin
curse regulate pentru perioada 2014 – 2019 aprobat prin Hotărârea Consiliului
Județean Vrancea nr. 105 din 11 octombrie 2013″. Un alt proiect vizează ,,Aprobarea eliberarii licențelor de traseu pentru servicii de transport public județean de persoane prin curse regulate speciale”.
    Totodată, Consiliul Județean  Vrancea continuă programul de reabilitare și modernizare a infrastructurii rutiere din județul Vrancea, program demarat în anul 2008. În acest sens, administrația județeană a pregătit 19 proiecte de hotărâre ce vor fi dezbătute în ședința ordinară de azi și care vizează realizarea tot atâtor investiții. Practic, în această etapă este vorba de  aprobarea notei conceptuale și a temei de proiectare pentru obiectivele de investiții vizate.
    În ședința din 19 iulie a  Consiliului Județean Vrancea vor fi dezbătute și proiecte privind reabilitarea energetică a unor secții ale Spitalului Județean, dar și a altor corpuri de cșădiri: ,,Aprobarea Notei conceptuale și a Temei de proiectare pentru obiectivul de investiții „Reabilitare energetică și lucrări conexe corpurile C5, C6 si C7″ – Str. Cuza Vodă, nr. 56, Focșani, jud. Vrancea”; ,,Aprobarea Notei conceptuale și a Temei de proiectare pentru obiectivul de investiții „Reabilitare energetică și lucrări conexe ale Spitalului Județean de Urgenta – „Sf. Pantelimon” Focșani – Secția de Pneumoftiziologie” – str. Cuza Voda, nr. 50-52, Focșani, jud. Vrancea”; ,,Aprobarea Notei conceptuale și a Temei de proiectare pentru obiectivul de investiții „Reabilitare energetică și lucrări conexe ale Spitalului Județean de Urgenta – „Sf. Pantelimon” Focșani, Sectiile Psihiatrie si boli infectioase, secția Dermatologie, ORL, Oftalmologie” – Str. Comisia Centrală, nr. 15B, Focșani, jud. Vrancea.
    Consilierii vor decide și asupra proiectului privind ,,Modificarea art. 3 al Hotararii Consiliului Județean Vrancea nr. 85/31 mai 2017 privind  retragerea dreptului de administrare al Consiliului Local al Municipiului Focsani cu privire la imobilele „Stadionul Milcov si Stadionul Tineretului” în vederea consolidarii, reabilitarii, extinderii, modernizarii si dotarii”.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?