Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

ULTIMA ORĂ! Bărbat reținut după ce a încercat să violeze o bătrână din Pufești


 Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din județul Bacău, a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Adjud cu propunere de arestare preventivă, după ce în după amiaza zilei de marți ar fi încercat să forțeze o femeie de 79 de ani, din comuna Pufești, să întrețină relații sexuale cu el.
 „Polițiștii din cadrul Secției 4 Adjud au reținut un bărbat, bănuit pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de viol. Bărbatul  urmează să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Adjud cu propunere de arestare preventivă.
La data de 4 iulie a.c, ora 14.10, polițiștii din comuna Pufești, au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană necunoscută, de sex masculin, ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale cu o femeie, de 79 ani, din localitate, fără voia acesteia.În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au identificat un bărbat, de 39 ani, cu domiciliul în comuna Zemeș, jud. Bacău, bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă de viol. Față de persoana în cauză a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de 6 iulie a.c, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Adjud cu propunere de arestare preventivă” se arată în buletinul de presă al IPJ Vrancea.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?