Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

INFOPOL


Evenimente rutiere
    La data de 29 iunie a.c, ora 16.10, polițiștii din comuna Poiana Cristei au depistat în trafic, pe DC 153, un bărbat, de 34 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped, fără ca acesta sa fie înmatriculat ori înregistrat. În cauză a fost întocmit dosar penal.
    La data de 30 iunie a.c, ora 17.53, un bărbat, de 37 ani, din municipiul Botoșani, județul Botoșani, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă  din municipiul Focșani, la intersecția cu DN 2 E 85, a intrat în coliziune cu un autobuz, condus de un bărbat, de 42 ani, care se deplasa pe direcția Bacău – Buzău. Inițial, pasagerii implicați au declarat că în urma producerii evenimentului rutier nu au rezultat victime iar după aproximativ 30 de minute, o persoană de sex feminin, pasageră în autobuz, a acuzat dureri, fiind transportată la o unitate medicală din municipiu.Conducătorii auto implicați în evenimentul rutier au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare:
DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești-Domnești; Garoafa-Bizighești;
Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejița; Urechești-Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?