Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

VIDEO şi GALERIE FOTO: Clubul Alexander’s, locul 2 la Campionatul European de dans de la Budapesta


Clubul de dans sportiv Alexander’s din Focșani a câștigat locul 2 copii de grupa Semiavansați la Campionatul European de dans de la Budapesta. „Campionii noștri!Vrancea are cu ce se mândri!”, a scris pe pagina sa de Facebook, instructoarea Mirela Nica Milea.
    Clubul de dans sportiv Alexander’s a fost inființat în urmă cu aproape cinci ani, timp în care a crescut în performanțe cât alte cluburi într-un timp mai îndelungat! Are colaborări în mai multe localități vrâncene, unde copiii sunt inițiați în nobila artă a dansului – Vidra, Vizantea, Străoane, Răstoaca, Panciu, Pufești, Gugești. A participat la concursuri interne și internaționale cu rezultate remarcabile.

 Elevii instructorului Mirela Nica Milea, care este și președinte, s-au întors din consursuri cu numeroase premii I, II și III. Iar în ultimii trei ani, la Covasna, la „Cupa Baraoltului” competiție internațională al cărei învingător obține dreptul de a reprezenta România la Campionatul European, a ocupat primul loc. În nici un an, însă, dansatorii de la Alexander’s nu au mers la întrecerea celor mai bune trupe din Europa din cauza lipsei banilor. Dacă nu mergeau nici în acest an, li s-ar fi suspendat pentru doi ani dreptul de participare la Campionatul European. Au reușit însă și au participat la competiția care are loc la Budapesta, în perioada 28 iunie – 2 iulie.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?