Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Vrânceancă însărcinată, la spital după ce ar fi fost lovită de cumnat


O tânără din comuna Vrâncioaia a ajuns duminică la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului județean, după ce a fost victima unei agresiuni fizice. Potrivit unor surse din cadrul poliției, între tânără și cumnatul acesteia s-ar fi iscat un conflict spontan. Tânăra, care potrivit buletinului de presă al spitalului, este însărcinată în 20 de săptămâni, ar fi fost lovită de cumnatul său. „B.C., femeie în vârstă de 27 de ani, din Vrâncioaia, contuzie coloană cervicală, agresiune, sarcină 20 săptămâni, în evoluție. Pacienta nu se internează”.
    O femeie din comuna Fitionești a ajuns duminică la UPU, după ce, pe fondul unei tulburări depresive, a înghițit mai multe medicamente. „B.M., femeie în vârstă de 42 de ani, din Fitionești, ingestie voluntară medicamentoasă, tulburare depresivă. Pacientei i se recomandă consult psihiatric”.
    Tot în cursul zilei de duminică, la UPU au mai ajuns și doi minori, de 14 și respectiv 15 ani, după ce au fost victime ale agresiunilor fizice. „C.A.I.C., persoană de sex masculin, în vârstă de 14 ani, din localitatea Cotești,  traumatism mână dreaptă prin agresiune. Pacientul nu se internează. V.I., persoană de sex masculin, în vârstă de 15 ani, din localitatea Dumitrești, plagă palpebrală ochi drept prin agresiune. Pacientul nu se internează”.
    Un tânăr din comuna Poiana Cristei a fost internat la chirurgie, după ce a căzut de pe bicicletă. „A.F., bărbat în vârstă de 18 ani, din comuna Poiana Cristei, policontuzionat prin cădere de pe bicicletă, traumatism cranio-cerebral acut închis cu escoriație braț stâng,  comoție cerebrală post traumatică, contuzie umăr și șold stâng, contuzie torace, escoriații toracice post traumatice. Internat chirurgie”.
    Un bărbat din localitatea Gura Caliței a fost implicat în cursul zilei de duminică într-un conflict, la care au mai luat parte alți doi consăteni. În urma altercației, bărbatul a ajuns la UPU fără doi dinți. „B.G., bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Gura Caliței, lipsă doi incisivi prin agresiune. Pacientul nu se internează”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?