Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

VIDEO și GALERIE FOTO : Garoafa: Un autocar a rămas fără două roți, iar un Ford s-a răsturnat în șanț


Două evenimente rutiere au avut loc ieri, în apropiere de localitatea Garoafa. În jurul orei 10:30, un autoturism Ford, cu număr de Galați, s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe sensul de mers Garoafa – Focșani. Potrivit unor martori, autoturismul se deplasa de la Focșani către Garoafa, dar a prins acostamentul și s-a răsturnat pe contrasens. În autoturism se afla și un copil. Potrivit primelor informații, evenimentul nu s-a soldat cu victime.
    Cel de-al doilea eveniment rutier s-a petrecut pe sensul de mers Bizighești – Garoafa, în jurul orei 13:00. Unui autocar cu număr de Neamț, plin cu copii, i-au sărit cele două roți de pe osia dublă din partea stângă, în timp ce se afla în mers. Din spusele martorilor, cele două roți ar fi ajuns la o distanță de aproximativ 500 de metri pe câmp. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. La fața locului au fost prezente și echipaje ale poliției. Circulația pe E85, pe sensul de mers Bizighești – Garoafa, a fost blocată imediat după producerea incidentului. „S-au slăbit prezoanele, s-au desprins și a sărit roata din mers”, a spus șoferul autocarului.

    Paznicul unei livezi din apropiere, care a fost martor la incident, susține că a recuperat roțile de pe câmp, de la o distanță de aproximativ 500 de metri de autocar. „Am lăsat treaba puțin, să ajut omul la necaz. I-am găsit roata la 500 de metri de autocar și la 500 pe cealaltă, încolo. O roată era în porumb la 500 de m, iar cealaltă în lucernă, la o distanță de 500 de metri. Bine că nu s-a întâmplat în localitate, că ar fi putut omorâ pe cineva pe drum. Am văzut sărindu-i roata, dânsul mergea și roata o luase încolo singură. Am zis că a sărit doar una, dar când am ajuns aici, am mai găsit una mai încolo”, ne-a spus martorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?