Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Colonelul în rezervă Marian Geană, fostul ofițer de presă al Brigăzii 8 Larom, a murit la doar 50 de ani


Colonelul  în rezervă Marian Geană a trecut la cele veșnice în noaptea de joi spre vineri, într-un spital din București, în urma unei intervenții chirurgicale, la doar 50 de ani. Colonelul în rezervă, vrâncean de loc din Soveja, a terminat Școala Militară în anul 1988, iar de-a lungul timpului a ocupat mai multe funcții de comandă și de stat major în cadrul Brigăzii 8 Larom Focșani. Anul trecut în luna noiembrie, colonelul a ieșit la pensie. Timp de mulți ani acesta ocupase și funcția de purtător de cuvânt, menținând o bună relație cu instituțiile mass-media din județ.
    De la terminarea Școlii Militare-promoția 1988 și până în 2016, colonelul în rezervă Marian Geană a lucrat în cadrul aceleiași unități militare. Colonelul era căsătorit și are o fiică adolescentă. De-a lungul carierei el a trecut prin toate treptele ierarhiei militare. Foștii colegi spun despre el că a fost un bun profesionist și un om de nădejde. „Dorim să transmitem un mesaj de condoleanțe din partea foștilor colegi din cadrul Brigăzii 8 Larom și a conducerii unității și să ne exprimăm sprijinul pentru familia sa”, au spus reprezentanții Brigăzii 8 Larom Focșani.
    Pe contul său de facebook, oameni care l-au cunoscut și l-au apreciat, au postat mesaje de condoleanțe, exprimându-și regretul la aflarea veștii despre prematura sa moarte. „Dragă Marian, îmi pare rău că trebuie să vorbesc la trecut, dar îmi vin în minte multe amintiri frumoase despre noi, toți colegii împreună, la baluri, nunți și-n discotecă. Erai un băiat foarte bine crescut, cu bun simț și foarte inteligent. Acum după mulți ani, de când nu ne-am întâlnit, 25 cred, am descoperit că viața nu te-a schimbat, chiar dacă erai mult mai sus decât unii dintre noi, ai rămas același. Drum bun drag coleg, ne rugăm la Dumnezeu să te așeze în rândul celor drepți și celor dragi ție sa le dea alinare”, a scris un fost coleg de-al său.
    „Rămas bun dragul meu prieten….Dumnezeu îi ia la el pe oamenii buni….să ai drum lin la ceruri și îngerii să fie alături de tine…ai plecat mult prea devreme…și…ne-ai lăsat inima plina de durere la toți…dar știu că Dumnezeu va avea grijă de tine și de sufletul tău bun…”, este mesajul scris de un alt fost coleg.
    Trupul neînsuflețit al colonelului în rezervă este depus la biserica din Lămotești, comuna Milcovul, acolo unde acesta își construise o locuință de câțiva ani. Înmormântarea va avea loc luni la ora 12:00, în cimitirul din aceeași localitate.
    Monitorul de Vrancea transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească-n pace!

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?