Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO : Polițiștii, pe locul I la prima ediție a Cupei Justiției la fotbal din Vrancea


 Cupa Justiției la fotbal – ediția I 2017 a fost prilej de întâlnire, sport și socializare pentru reprezentanții a șase instituții din județ. Timp de două săptămâni, șase echipe au concurat pentru un loc pe podium la cea dintâi ediție a Cupei Justiției,  organizată cu ocazia Zilei Justiției. De organizarea evenimentului s-a ocupat magistratul Iulian Păun, din cadrul Judecătoriei Focșani, cu sprijinul procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea. La competiție au participat echipe din partea Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea, Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ), magistrații ai Judecătoriei Focșani și ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, avocați din Baroul Vrancea și o echipă de la Penitenciarul Focșani.
    Câștigătoarea primei ediții a Cupei Justiției la fotbal a fost echipa IPJ-ului. „Aș vrea să adresăm mulțumiri organizatorilor pentru invitație, felicitări echipelor participante și totodată felicitări echipei IPJ Vrancea, pentru că s-a ridicat la nivelul așteptărilor”, a spus subcomisar Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea. Pe locul II s-a clasat echipa Penitenciarului Focșani, iar pe locul III cea a  judecătorilor.
    „În calitate de purtător de cuvânt din partea Judecătoriei și cu sprijinul colegilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea, am organizat acest eveniment cu ocazia Zilei Justiției, care va fi la data de 1 iulie. În cadrul competiției au participat șase echipe reprezentante ale instituțiilor din Vrancea. Evenimentul a avut loc la baza Valentino din municipiu, pe parcursul a două săptămâni. A fost un bun prilej de socializare, în cadrul căruia au fost oferite cupe și diplome. Intenționăm să continuăm și-n anii următori cu acest eveniment. Ideea organizării ne-a venit inspirați fiind de competiția pe țară a magistraților, la care participăm de două ori pe an. Ne-am gândit că ar fi frumos să facem și noi ceva asemănător. Au fost de acord și colegii și intenționăm să continuăm în acest sens an de an. Cu ocazia Zilei Justiției vom organiza și ziua porților deschise, vom primi și vizite ale elevilor doritori, în cadrul cărora vor putea avea parte de educație juridică și alte activități legate de informația juridică. Ca și ediție inaugurală, Cupa Justiției la fotbal – ediția I 2017 a fost un eveniment reușit. Toată lumea a fost încântată de organizare și de participare și ne dorim să continuăm în fiecare an”, ne-a spus magistratul Iulian Păun, din cadrul Judecătoriei Focșani.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?