Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

GALERIE FOTO : Elevii de la Bordești, premiați de Aurel Moldoveanu și primărie


Artistul Aurel Moldoveanu, originar de la Bordești, a premiat la finele săptămânii trecute cel mai bun elev din clasa a VIII-a din localitatea sa natală. Evenimentul a avut loc în cadrul serbării încheierii anului școlar. Finalul de an școlar este tot timpul unul plin de bucurie atât pentru elevi, dascăli, cât și pentru părinți și bunici. Aceștia au venit la Căminul Cultural din localitate, începând cu ora 9.00, unde  cei mai talentați dintre copii au oferit un adevărat spectacol. De asemenea, cei care s-au remarcat cu rezultate deosebite la învățătură au fost premiați. Un moment deosebit a fost acela când cantautorul bordeștean Aurel Moldoveanu a premiat excelența. Cântărețul și-a făcut un obicei din a face daruri copiilor din Bordești, atât la final de an școlar, cât și de Crăciun. Este pentru al șaselea an consecutiv când artistul premiază școlarii de la Bordești. Prin gestul său, cântărețul spune că nu face altceva decât să ajute copiii de la Bordești să aibă un viitor mai bun și să îi facă să înțeleagă că prin școală pot ajunge acolo unde își doresc, dar mai ales să nu uite să poarte în suflete „mândria de a fi bordeștean”.
    De menționat este faptul că anul trecut artistul Aurel Moldoveanu l-a premiat, cu un laptop, pe Valentin Toma, elev în clasa a VIII-a la Åžcoala Gimnazială „Învățător Gheorghe Asănache” Bordești. Din cauză că a avut mai multe concerte în țară, Aurel Moldoveanu nu a putut fi prezent pentru a oferi chiar el premiul, ci și-a trimis un mesager din staff-ul său. „Domnul Aurel Moldoveanu, de aici de la noi, premiază cel mai bun elev de clasa a VIII-a. Anul acesta dumnealui nu a putut fi prezent din motive obiective, însă și-a trimis un reprezentant pentru că nu vrea să își uite niciodată locurile de unde a plecat, pentru că vrea să premieze excelența la Bordești. Pentru că domnul Aurel Moldoveanu a învestit-o pe domnișoara cu încredere, cu aceeași încredere o învestim și noi să îi transmiteți mulțumirile noastre și urările de bine. Îi dorim să fie sănătos și mereu prezent la sfârșitul anului școlar, la serbarea de Crăciun în mijlocul nostru. Puteți să îi transmiteți că și noi îi iubim!”, a spus Daniela Burducea, directoarea Școlii Gimnaziale „Învățător Gheorghe Asănache” Bordești.
    „Bine v-am găsit cu mari emoții pentru că reprezint staff-ul lui Aurel Moldoveanu și cum bine știți el este prietenul vostru de atâția ani. Aurel face cadouri în fiecare an celui care a învățat cel mai bine, premiantului clasei a opta și face asta ca să vă motiveze și pe ceilalți ca să luați la anul care vine premiul I, ca să primiți și voi un asemenea cadou. Aurel nu a putut ajunge aici, e greu cu concertele. Vreau să vă spun că sunteți niște părinți fericiți pentru că aveți așa mândrii de copii și mai ales Bordeștiul face parte și din sufletul meu. Mi-a transmis să vă spun că îi pare foarte rău că nu a putut ajunge aici, însă așa cum face în fiecare an vine cu mare drag în satul lui natal și a mai spus să vă transmit două cuvinte: «că vă iubește foarte, foarte mult și pe voi cei mari și pe voi cei mici, fericiți părinți, stimate cadre didactice dar și suflete curate», pentru că așa sunteți voi. Menirea mea este să vă motivez ca pentru la anul să învățați și mai bine. O să înmânez această diplomă frumoasă cu poza cantautorului Aurel Moldoveanu și a consăteanului vostru, dacă putem spune așa, împreună cu un laptop șefului de promoție Grigoraș Daria Oana. Felicitări din partea lui Aurel, promite că în decursul anului vrea să facă cunoștință cu tine și mi-a spus că acest premiul să îți fie de folos și multă baftă la liceu și ulterior la facultate. Vă mulțumesc tuturor, felicitări încă odată Daria și Doamne Ajută! să obții rezultate deosebite și pe viitor. Mulțumesc doamnei director Burducea pentru că m-a primit cu căldură în frumosul Bordești, vă mulțumesc vouă părinților că aveți copii așa frumoși și de nădejde, bunicilor și celor mici succes pe mai departe. Vacanță plăcută!”, au fost cuvintele rostite de Andreea Ungureanu, mesagerul lui Aurel Moldoveanu.
    Elevii cu rezultate foarte bune la învățătură în anul care tocmai s-a încheiat au primit recompense bănești de la autoritățile publice locale, reprezentate la festivitatea de premiere de primarul Gheorghe Tătaru. „S-a încheiat încă un an școlar cu rezultate bune și foarte bune la învățătură, cu elevi merituoși, care duc mai departe renumele școlii unde s-au format. Vă doresc vacanță plăcută la copii, sănătate multă la părinți, să aveți grijă de copii în vacanță. Noi autoritățile ne-am preocupat să-i premiem pe cei mai buni elevi la învățătură, fiind un gest de normalitate, de a stimula copiii să învețe mai mult în anul școlar ce va veni. La mulți ani cu sănătate!”, a spus primarul Gheorghe Tătaru.
 

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?