Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO : Concurs de kendama la Școala Ștefan cel Mare Focșani


Școala Gimnazială Ștefan cel Mare din Focșani a tras linie la programul Școala Altfel. Reunind activități variate, care au răspuns preocupărilor de vârstă ale elevilor și intereselor comunității școlare, acesta s-a dovedit a fi bine primit de cei mici și de cei mari. Acțiunile au cuprins participarea la manifestările dedicate zilei de 1 iunie, organizate de Primăria Foșani, la activități culturale, sportive, de educație sanitară și rutieră, la spectacole de teatru, excursii, ateliere de creație, proiecte educaționale, vizite la societăți comerciale și la ISU.
Conform datelor transmise de purtătorul de cuvânt al unității, profesoara Nicoleta Căinap, printre cele mai importante activități au fost cele de educație sanitară desfășurate în colaborare cu Școala Postliceală Sanitară Vasile Alecsandri și cele cuprinse în proiectul „Secretul mâinilor curate”, realizat cu participarea Dianei Stoica, medic epidemiolog la Spitalul Județean Vrancea, care s-au adresat claselor a IV-a. O altă serie de acțiuni a vizat întâlniri cu artiști și scriitori, precum pictorul Ovidiu Curcă, și derularea unor proiecte: „Drama experiences” – teatru în limba engleză și „Comunicare și educație interculturală”, realizat în parteneriat cu Școala Golești și Școala Gimnazială Nicolae Iorga Focșani.
De un real succes s-a bucurat concursul de kendama, joc îndrăgit de copii, care a reunit mulți participanți ai claselor V-VII și care a fost arbitrat de colegii mai mari, de la clasa a VIII-a. Concursul s-a finalizat cu acordarea de premii și diplome.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?